Smykker til børn

Smyker til børn – masser af alternativer

Smykker til børn behøver ikke være lig med en stor investering i at købe guld og sølv, det kan gøres meget billigt og enkelt, ja man kan sågar lave dem selv.

Man kan måske lave en halskæde, der ligner mors? Så ikke nok med, at de får en vis udstråling, de sætter også deres kreativitet på prøve.

I mange hobby forretninger kan man købe instrumenterne der kræves for man kan lave smykker til børn.
Forældrene er kunderne

Når vi snakker smykker til børn tænker man typisk op til 10-12 års alderen, herefter er det nemlig som om, at smykker til børn, bliver for barnlige til en 12-årig, der til hverdag har mange store idoler, der er trendsættende for, hvad der er populært at have på sig.

Mange forældre køber en halskæde med barnets navn og fødselsdag, det er ofte det, som bliver et barns første smykke. Det er svært for dem at købe, da det er forældrene, som faktisk er kunderne og børnene, som er målgruppen. Der skal derfor være nogle produkter, som er holdbare nok, både prismæssigt og kvalitetsmæssigt, så at man kan sælge smykker til børn.

Det kan være en god idé som en aktivitet at lære dem at lave deres egne. Det er ikke så dyrt at komme i gang med, og skulle nogle af dem forsvinde eller gå i stykker, så er udgifterne ikke så store.

De vælger ikke selv

Når der tales om smykker til børn, skal man tænke på, at det ikke er barnet selv, der bestemmer. Det er forældrenes vurdering, som er afgørende.

Der er mange, specielt piger, som får lavet huller i ørerne, når de er omkring 3-4 år, en ret tidlig alder, men forældrenes ønske om, at de skal have den samme udstråling som dem selv. Det er meget almindeligt i dag, at der i smykkeskrinet på børneværelset ligger mange forskellige ringe, armbånd, halskæder, og meget andet. Det er dog vigtigt at man ikke blander alle de kostbare med de mindre kostbare, for lige pludselig er de væk.
Derfor er det som sagt vigtigt, at smykkerne til dem, er designet til at kunne tåle noget, ellers skal man hvert fald sørge for at opbevare dem, så forældrene kan holde styr på dem.

Der findes masser af produkter, som er i størrelser, der også passer til dem, så hvis man skal købe noget til sit barn, er smykkernes verden for dem ligeså stor som for en voksen.